Unofficial translation by Google:
Колку пати е видена оваа страна:
Вкупно: 1022  |   Денес: 1

Share

Моментално на страната:
Online: 1 корисник

Пријатели

 

 

 

Обука на вработените во Ј.П. Билјанини Извори од страна на Црвен Крст

Напишано од Иван Цветкоски (ivan) на 21 Jun 2013
Вести >>

 Денес  21.06.2013 година во просториите на Ј.П. ''Билјанини Извори''се одржа обука на вработените од страна на струни обучени лица од Црвен Крст.


Обуката ја следеа вработените на јавниот паркинг простор се со цел и во овој дел да понудиме услуга кон нашите потенцијални клиенти.
Благодарност до Црвен Крст за подршката во реализацијата на оваа обука.

 

Последна промена: 21 Jun 2013 во 5:39 PM

Назад
 

Февруари 2018
ПВСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28