Unofficial translation by Google:
Колку пати е видена оваа страна:
Вкупно: 1018  |   Денес: 1

Share

Моментално на страната:
Online: 1 корисник

Пријатели

 

 

 

Од денес јавниот паркинг простор во централното градско подрачје во сопственост на Ј.П. ''Билјанини Извори''

Напишано од Иван Цветкоски (ivan) на 24 Jun 2013
Вести >>

 Се известуваат граѓаните дека од ден 24.06.2013 година со јавните паркинг простори во централното градско подрачје ќе стопанисува Ј.П. ‘’Билјанини Извори ‘’– Охрид.


Доколку сакате да ги користите услугите за паркирање Ве молиме да се обратите во Јавното претпријатие со цел склучување на договори за користење на паркинг место.

Станува збор за паркинг простор кој се протега на улиците ‘’Македонски Просветители’’од пресекот на ул.’’Булевар Туристичка’’ до крај заедно со кружниот тек на сообраќај. 

Паркинг простор кој се протега на дел од ул. ‘’Партизанска’’, од пресекот со ул. ‘’Мак. Просветители’’ до ул. ‘’Кузман Јосифоски Питу’’, од раскрсницата на оваа улица со ул. ‘’Партизанска’’, па се до пресекот со ул. ‘’Кеј Маршал Тито’’, заедно со паркинг Ривиера.

Паркинг простор кој се протега на дел од ул. ‘’Кеј Маршал Тито’’, од пресекот со ул.’’Бул. Македонски Просветители’’, па се до излезниот терминал кај паркинг куќата на истата улица.

Телефон за контакт : 046/ 231 535 078/ 313 270 Зоран Стевоски

Последна промена: 24 Jun 2013 во 11:41 AM

Назад
 

Февруари 2018
ПВСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28