Unofficial translation by Google:
Колку пати е видена оваа страна:
Вкупно: 946  |   Денес: 1

Share

Моментално на страната:
Online: 1 корисник

Пријатели

 

Реномираниот фестивал „Златно славејче„ гостуваше на Градски базен „Атина Бојаџи„

Напишано од Иван Цветкоски (ivan) на 19 Aug 2013
Вести >>

 Реномираниот детски фестивал „Златно славејче„ гостуваше на Градскиот базен „Атина Бојаџи„ . Најмладите уживаа во познатите детски хитови од фестивалот.

Водител на манифестацијата беше Жанко Зш Голабоски.

Ј.П.„Билјанини Извори„ и во иднина продолжува со проектот посветен за најмладите.

Последна промена: 19 Aug 2013 во 2:43 PM

Назад
 

Мај 2017
ПВСЧПСН
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31