Unofficial translation by Google:
Колку пати е видена оваа страна:
Вкупно: 6262  |   Денес: 2

Share

Моментално на страната:
Online: 1 корисник

Пријатели

 

 

 

Работно време

09 - 20 часот

Школи за пливање и ватерполо

09 - 12 и 18 - 20 часот

Термин за рекреативци

12 - 18 часот

Влез за рекреативци 60 денари

 

Контакт
Миле Чавдаров ( раководител )
Тел: 00389/78/313-599
 

Февруари 2018
ПВСЧПСН
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28