Unofficial translation by Google:
Колку пати е видена оваа страна:
Вкупно: 11171  |   Денес: 1

Share

Моментално на страната:
Online: 1 корисник

Пријатели

 
Спортска сала Билјанини Извори
Како дел од Рекреативниот Спортски Центар Билјанини Извори се наоѓа мултифункционална спортска сала Билјанини Извори.
Спортската сала е носечки објект  на комплексот. Салата е репрезентативна спортски објект на Охрид и Република Македонија  за натпревари од сите спортови. Мултифункционалноста на салата и овозможува организација на културни настани, концерти, митинзи со капацитет од 2500-4000 посетители.
 
 
Контакт
Владо Милошески ( раководител )
Тел: 00389/78/261164
 
 
 
 
 
 

Јануари 2017
ПВСЧПСН
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Панорама 360°
панорама-360